Pokušao da se ubije, a sada je najstariji olimpijski šampion

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da se ubije, a sada je najstariji olimpijski šampion

Američki plivač Entoni Ervin napravio je jedan od najvećih povrataka u istoriji plivanja, trijumfom nad 50 metara slobodno na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ervin je sa 35 godina postao najstariji olimpijski šampion u plivanju, a zlato u Riju došlo je 16 godina pošto je u Sidneju trijumfovao u istoj disciplini.

Tada je imao 19 godina, a samo četiri godine kasnije je napustio plivanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << U međuvremenu je pokušao da se ubije, radio je u salonu za tetovaže, svirao u rok bendu, a svoju medalju iz Sidneja je proda za 17.000 dolara i donirao je ljudima pogođenim cunamiju.

“Sve ovo je neverovatno, potpun je apsurdno”, rekao je Ervin.

Francuz Floran Manadu je osvojio srebro, dok se Nejtan Adrijan iz Sjedinjenih Država okitio bronzom.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.