Poginuo Džermejn Mejson, srebrni skakač na OI u Pekingu

Izvor: RTS, 21.Apr.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo Džermejn Mejson, srebrni skakač na OI u Pekingu

Britanski atletičar, osvajač olimpijske medalje u skoku uvis Džermejn Mejson poginuo je u saobraćajnoj nesreći u blizini Kingstona, saopštila je policija Jamajke.

Mejson (34) je, prema navodima policije, "očigledno" izgubio kontrolu nad svojim motociklom, prebačen je u bolnicu, ali nije preživeo.
Vlasti Jamajke nisu otkrile uzrok nesreće, ali ona se dogodila u oblasti koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << često koristi za ulične trke automobila i motocikala.
Mediji na Jamajci su preneli da se nekoliko sportista, uključujući i Juseina Bolta, pojavilo na licu mesta odmah nakon nesreće koja se dogodila oko 4.30 ujutro po lokalnom vremenu.
Mejson je rođen na Jamajci, a takmičio se za Veliku Britaniju. On je 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio srebrnu medalju u skoku uvis.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olimpijski šampion poginuo nakon motorciklističke nereće

Izvor: Tracara.com, 21.Apr.2017

Atletičar preminuo nakon motorciklističke nesreće (foto: Instagram/germainemason) Juče je u 34. godini preminuo olimpijski šampion Germaine Mason. Strani mediji izveštavaju da je osvajač srebrne medalje na Olimpijadi poginuo u motorciklističkoj nesreći, nakon što je izgubio kontrolu nad svojim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.