Ples oko šipke kao olimpijski sport: Miona, spremaj se!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ples oko šipke kao olimpijski sport: Miona, spremaj se!

Mlada glumica Miona Marković je u intervjuu MONDU otkrila da je ples oko šipke težak i naporan i da na prvim treninzima svi izgledaju kao "morska prasad". Ne verujete? Čik probajte, izaziva vas!

Mlada glumica Miona Marković (23) otkrila nam je ranije da trenira "pole dance", a sada i da planira da se jednom u ovoj disciplini i takmiči!

"Pre četiri godine kada sam bila na prvoj godini Fakulteta dramskih umetnsti dobila sam priliku da u studentskom filmu 'Draž' >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igram devojku koja, da bi pomogla majci, počinje da se bavi plesom na šipci. Tada sam prvi put otišla na trening pol densa kako bi se pripremila za ulogu i bila oduševljena sportom koji je u proceduri da postane olimpijski", rekla je Miona za "Gloriju".

Glumica otkriva i šta misli o predrasudama koje se vezuju za ples oko šipke: "Predrasude ne postoje. Onaj ko ga vežba prosto ih nema, pa tako ni ja. Evo, ja izazivam sve one koji idu u teretanu i imju predrasude prema plesu na šipci da dođu na jedan čas i vide šta je pravi trening", rekla je Miona i dodala da bi volela da usavrši pokret "balerina", ali i: "Pre nego što sam dobila uloge u serijam 'Koreni'. 'Žigosani u reketu' i 'Jutro će promeniti sve' pripremala sam se za takmičenje u pol densu, li sam morala da napravim pauzu zbog nedostatka vremena i brige da bih mogla da se povredim. Uprkos kratkom odsustvu, nisam odustala od ideje da se jednom takmičim u ovom sportu".

Pogledajte MONDO prilog s lepom glumicom:

Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.