Plamen zapalio Tokio  otvorene Olimpijske igre!

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 12:20

Plamen "zapalio" Tokio " otvorene Olimpijske igre!

Olimpijske igre svečano su otvorene u Tokiju, što ste mogli da pratite uz B92.net.

Uz spektakularan program, vatromet i defile sportistista svih zemalja, najveći sportski događaj je zvanično otvoren u glavnom gradu Japana, koji će drugi put biti organizator.

Japanci su se potrudili, da u svom stilu, sve deluje moćno, iako nije bilo publike kako bi spektakl bio na najvišem mogućem nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Više od 11.000 sportista, od čega 86 iz Srbije u ča 16 disciplina, boriće se za najsjajnija odličja i istorijske uspehe

Olimpijske igre u Tokiju trebalo je da budu održane prošlog leta, ali su odložene na godinu dana zbog pandemije koronavirusa i sada će trajati do 8. avgusta.

Biće kao nikada do sada, zbog novonastalih oklnosti, bez navijača i uz posebne mere, ali to ne znači da ne čeka jako zanimljive dve nedelje.

Zastavu Srbije na otvaranju nosili su košarkašica Sonja Vasić i vaterpolista Filip Filipović.

U ovom LIVE BLOGU ste mogli da pratite sva dešavanja sa otvaranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan,   Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE: Sonja Vasić i Filip Filipović nosili zastavu Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021

Počelo je naznačajnije sportsko takmičenje...U Tokiju su danas zvanično otvorene Olimpijske igre, nakon godinu dana odlaganja usled pandemije korona virusa i trajaće do 8. avgusta. Srbiju će predstavljati 86 sportista, a čast da nose zastavu na ceremoniji otvaranja prvi put je imalo dvoje naših...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Počela ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju

Izvor: Beta, 23.Jul.2021

Svečano otvaranje 32. Olimpijskih igara počelo je danas ceremonijom na Olimpijskom stadionu u Tokiju.Na Igrama će učestvovati 206 reprezentacija, medju kojima i Srbija, koja ima 86 sportista u Tokiju.Uz umetnički program predstavnici reprezentacija prodefilovaće Olimpijskim stadionom, a srpski...

Nastavak na Beta...

Ujedinjeni emocijom – ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju

Izvor: Danas, 23.Jul.2021

Reuters Na Nacionalnom stadionu u Tokiju, spektakularnim vatrometom i energičnim uvodom, počela je ceremonija otvaranja Olimpijskih igara. Olimpijske igre u Tokiju trebalo je da budu održane prošlog leta, ali su odložene na godinu dana zbog pandemije korona virusa. Takmičenje se održava se bez...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.