Plamen OI će proći kroz izbeglički kamp

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plamen OI će proći kroz izbeglički kamp

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah rekao je danas da će jedna od stanica olimpijskog plamena koji će ove godine goreti na Olimpijskim igrama u Rio de Žanejru biti i izbeglički kamp u Atini.

Bah je takođe obećao da će MOK izgraditi sportske objekte na ostrvu Lezbos koje je teško pogodila migrantska kriza.

Predsednik MOK posetio je danas izbeglički kamp u Atini, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je upoznao potencijalne kandidate koji bi na Igrama u Riju po prvi put mogli da se takmiče za migrantski tim. Bah je rekao da će tim migranata učestvovati na ceremoniji otvaranja Igara, da će biti iza olimpijske zastave, a pre tima Brazila, koji će poslednji biti predstavljen na OI u Riju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Igrama u Riju i tim izbeglica

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2016

Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah rekao je danas da će jedna od stanica olimpijskog plamena koji će ove godine goreti na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biti i izbeglički kamp u Atini...Bah je takođe obećao da će MOK izgraditi sportske objekte na ostrvu Lezbos koje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.