Pesničio me, davio i udarao mi glavom o zemlju: Olimpijku brutalno pretukao trener

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 17:49

"Pesničio me, davio i udarao mi glavom o zemlju": Olimpijku brutalno pretukao trener

Svetska, evropska i olimpijska šampionka u džudou Margo Pino (27) objavila je na Tviteru svoju fotografiju na kojoj se vidi izobličeno lice, koju je teško pretukao njen partner i trener Alen Šmit (38).

Šmit je tada uhapšen zbog nasilja nad osvajačem olimpijske (ekipne) zlatne medalje u Tokiju, a Pino je objavio svoju verziju događaja.

"U noći sa subote na nedelju, bila sam žrtva napada u svom domu od strane partnera i trenera. Vređana sam, udarana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pesnicama, nekoliko puta sam udarila glavom o zemlju. I na kraju me je davio. Mislila sam da ću da umrem, ali sam uspela da pobegnem komšijama koje su odmah pozvale policiju. Imam nekoliko povreda uključujući slomljen nos", napisala je Pinot na društvenim mrežama.

27-godišnjakinja je zadobila brojne udarce u lice od svog partnera i trenera, koji je bio u alkoholisanom stanju, rekli su policijski izvori, a potom je prevezena u bolnicu Avicen u Bobinjiju na lečenje.

Šmit je završio u zatvoru na 48 sati, ali je potom pušten. U obrazloženju suda se navodi da protiv njega nemaju dovoljno dokaza, zbog čega je pušten na slobodu. On tvrdi da nikada nije udario Pinou i da su povrede nastale nakon što se ona okliznula i pala nakon njihove ljubavne svađe.

Francuska džudistkinja ipak planira da podnese tužbu, a Šmitu navodno prete smrću.

Pino je u dosadašnjoj karijeri bila šampion sveta 2019. godine, a ima i dve zlatne medalje sa evropskih prvenstava 2019. i 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džudo i nasilje: Francuska u šoku zbog oslobađajuće presude za napad na šampionku Margo Pino

Izvor: Danas, 02.Dec.2021

Getty ImagesFrancuska džudistkinja Margo Pino osvojila je zlatnu medalju u mešovitoj ekipnoj disciplini na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. Francuski sportisti su u neverici zbog oslobađajuće presude treneru optuženom za nasilje u porodici nad olimpijskom šampionkom u džudou Margo Pino. Pino...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.