Pagonis se okreće boksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pagonis se okreće boksu

NOVI SAD -

Višestruki svetski i evropski prvak u kikboksu, Novosađanin Nenad Pagonis u daljem toku karijere posvetiće se amaterskom boksu. Jedini čovek kojem je pošlo za rukom da u tri težinske kategorije bude najbolji na planeti, veruje da može do titula i u olimpijskom sportu.

Proteklog vikenda u Ankari je došao do titule evropskog prvaka, što mu je treća titula najboljeg na starom kontinentu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << karijeri, čime je nastavio fascinantan niz.

Nakon brojnih uspeha, pristupiće klubu "Beograđanka" aktuelnog predsednika Bokserskog saveza Srbije Velizara Đerića i pokušati da preuzme primat u teškoj kategoriji, do 91 kilograma.

"U našem boksu ima dosta prostora za unapređenje i verujem da mogu mnogo da postignem i u toj plemenitoj veštini", naglasio je Pagonis.

On će i dalje biti član kikboks reprezentacije, ali će se takmičiti samo na evropskim i svetskim prvenstvima.

Istovremeno, želi da u svom novom klubu u Novom Sadu, stvori pravi ambijent za treniranje boksa, tajlandskog boksa, K-1, ali i vežbanje fitnesa i rad školice sportova za najmlađe.

Tokom osam godina karijere, prvi put će imati prave uslove za rad. Kaže da najveću pomoć dobija od "Srbijagasa", a nada se da će nadležni u gradu, posle čestitki za evropsko zlato, znati da vrednuju njegov doprinos promociji Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.