PORUKOM ODUŠEVILA SRBE Hrvatica uzela olimpijsko zlato u tekvondou i na slici s Novakom OVO postavila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 19:58

PORUKOM ODUŠEVILA SRBE Hrvatica uzela olimpijsko zlato u tekvondou i na slici s Novakom OVO postavila (FOTO)

Podrška Noletu s njene strane.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ubedljivo je najveća zvezda u Tokiju. Srbin dnevno odradi na desetine selfija sa sportistima iz celog sveta, a fotografijom s Đokovićem na Instagramu se pohvalila i hrvatska olimpijka Matea Jelić.

Hrvatska tekvondistkinja osvojila je titulu olimpijske pobednice u kategoriji do 67 kilograma na Igrama u Tokiju. U finalu je bila uspešnija od Britanke Loren Vilijams rezultatom 25:21.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jelić je na svom Instagramu objavila fotografiju s Novakom na kojoj blista od sreće, a ono što je dodala u opisu je oduševilo i mnoge navijače Srbije jer je stavila emotikone dve zlatne medalje, čime je poručila da će uz nju i Đoković uzeti zlato.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.