POI: Borislava Perić Ranković u finalu

Izvor: Mondo, 01.Sep.2012, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POI: Borislava Perić Ranković u finalu

Srpska stonoteniserka ima sigurno olimpijsko srebro, pošto je obezbedila plasman u finale na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Borislava Perić Ranković plasirala se u finale na Paraolimpijskim igrama u Lodonu, čime je Srbiji osigurala još jedno odličje.

Ona je u polufinalnom meču, posle velike borbe savladala Kineskinju Miao Džang sa 3:2, po setovima 6:11, 13:11, 3:11, 11:7, 11:7.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zlatnu medalju boriće se sa Kineskinjom Jing Džou, koja je sa 3:0 u polufinalu pobedila Korejku Sung Hie Mun. Finalni duel je na programu u nedelju od 19 časova.

Srbija je već osvojila jednu medalju, i to zlatnu, na Paraolimpijskim igrama u Londonu i to zahvaljujući Željku Dimitrijeviću koji je trijumfovao u disciplini bacanja čunja, uz novi svetski rekord.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.