PODRŽI SRPSKE OLIMPIJCE I OSTVARI DODATNE POGODNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 11:24

PODRŽI SRPSKE OLIMPIJCE I OSTVARI DODATNE POGODNOSTI!

Na Olimpijskim igrama svaki sportista ulaže maksimum snage, spretnosti i znanja kako bi postigao najbolji rezultat i pokušao da osvoji medalju kojom će steći veliku slavu u svojoj zemlji.

Olimpijske igre su globalno jedan od najvažnijih sportskih događaja kada se odmeravaju snage najboljih sportista na svetu!

Odličja sa Olimpijskih igara nekako imaju poseban sjaj i ostaju zapamćena za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sva vremena, jer igrati za nacionalni tim i biti najbolji predstavnik svoje zemlje nosi veliku odgovornost i podrazumeva veliku posvećenost i odricanja.

Na tom putu i ove godine OTP banka pruža snažnu podršku našim najboljim sportistima na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

Postanite i Vi deo olimpijske porodice

Zajedno sa kompanijom  Visa i Olimpijskim komitetom Srbije, OTP banka je kreirala kartice sa puno entuzijazma i ljubavi, i sa snažnim uverenjem da podrška sportu znači podrška zdravom i prosperitetnom društvu u celini.

U želji da sportistima omogući bolje uslove, OTP banka od svake transakcije sa Visa Gold olimpijskom kreditnom karticom na teret banke odvaja deo sredstava u fond za ulaganje u sport. Na taj način individualni korisnici olimpijskih kartica i sami  postaju donatori.

Olimpijska kartica ima dve funkcionalnosti, revolving i plaćanje na jednake mesečne rate bez kamate, a sada i 50% popusta na održavanje za nove klijente, do 30.10.2021.godine.

Osim navedenog, korisnici VISA Gold olimpijskih kreditnih kartica mogu ostvariti i dodatne popuste i pogodnosti.

Jedna od njih je popust na plaćanje na EKO benzinskim pumpama.

Ukoliko uzmete Visa Gold Olimpijsku karticu do kraja avgusta nagrađujemo vas vaučerom u vrednosti od  čak 10.000 dinara za kupovinu televizora i pratećeg ozvučenja u Tehnomaniji.

U OTP banci, svi su dobrodošli da odaberu najbolje za sebe. Jer kad znaš gde ideš, jasno vidiš put. 

Više informacija pronađite na sajtu OTP banke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.