Izvor: Luftika.rs, 28.Jun.2023, 17:26

Otvoreni bazeni na Banjici – cene i smene za 2023. godinu

Dva olimpijska bazena na Banjici, poput dva oka plava, krase okolnu Bajfordovu šumu čineći sadržajima osiromašeni Voždovac poželjnim mestom za život i u letnjem periodu.
Zbog toga nije čudo što mlađi Voždovčani bazene na Banjici iz srca i duše nazivaju – Voždovačko more.
Bazeni su prošle godine renovirani zbog čega je kasnilo otvaranje, ali ove godine su zaposleni spremno dočekali sve zainteresovane posetioce.
Otvoreni bazeni na Banjici – cene i smene Bazeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << SC Voždovac spremno su dočekali posetioce i tokom leta će svakoga dana raditi od 10 do 19 časova. Važno je reći da posetioci sa personalizovanim karticama mogu besplatno pristupiti bazenima u vremenu između 12 i 19 časova.
Dobra vest za građane koji nemaju personalizovane kartice  glasi da se cene ulaznica nisu menjale u odnosu na prošlu sezonu.
Cena dnevne ulaznice ostaje ista kao i prošle godine i iznosi 450 dinara, a u ponudi ni ovoga puta nema poludnevnih ulaznica Deca od dve do 10 godina mogu ući uz pratnju odraslih, a cena karte za mališane iznosi 200 dinara Penzioneri sa Voždovca imaju mogućnost da koriste bazene po ceni od 200 dinara Za osnovce i srednjoškolce koji umeju da plivaju obezbeđen je besplatan jednočasovni jutarnji termin radnim danima od 8 do 9 časova, dok je termin za besplatnu školu plivanja od 9 do 10 časova ujutru, svakog radnog dana Znamenitost Voždovca Sportski centar Voždovac na Banjici nije poznat samo po bazenima. Na ovom mestu možete pronaći rekreativne sportiste iz različitih disciplina, od boksa do stonog tenisa. A moguće je koristiti pogodnosti sauna i trim staza.
Banjica je dugo godina i dom nekadašnjih šampiona Evrope. Nažalost, vaterpol klub Partizan već dugo pokušava da pronađe svoj put ka starim stazama uspeha.
Takođe, ukoliko se setite sada već kultnog filma „Kad porastem biću Kengur“ i Brace koji Iris želi da pokaže „znamenitosti Voždovca“, onda će nepravedno izostavljena Banjica sigurno morati da pronađe svoje mesto na listi znamenitosti i nezaobilaznih atrakcija ovog kraja.
Ukoliko tokom leta želite da poboljšate fizičku spremu, da razvijate mišiće ili da se samo dobro zabavite, otvoreni bazeni u Beogradu na Banjici biće sjajno utočište za sve naše mlađe i starije sugrađane.
Deca su htela bazen, a snalažljivi otac za 1 dan napravio takav kakav nisu ni sanjala

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.