Olimpijski karavan i u Pirotu

Izvor: juGmedia, 31.Maj.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijski karavan i u Pirotu

PIROT – Zahvaljujući Olimpijskom komitetu Srbije i Vojvođanskoj banci, Pirot je danas bio domaćin Olimpijskom karavanu.

Deca iz svih pirotskih osnovnih škola mogla su da uživaju u mini karnevalu i uz igru su se takmičila za nagradu od 100.000 dinara.

Pobedili su učenici OŠ “Vuk Karadžić“.

Promoter Olimpijskog karavana je bio naš atletičar Nenad Filipović koji će u Rio de Ženeiru treći put učestvovati na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Olimpijskim igrama.

Prisutnima su se obratili zamenik gradonačelnika Pirota Vidojko Panajotović i direktor Filijale Vojvodjanske banke u Pirotu Jovan Djordjević.

Ovo je peti od ukupno devet Olimpijskih karnevala čiji je cilj promocija Olimpijskog tima Srbije i priprema ispraćaja olimpijaca za put u Rio.

(Kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.