Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 22:35

Olimpijske šampione sačekala hladna voda u bazenu, Dejan Savić otkazao trening

Prvi termin protraćen...

Prvo okupljanje reprezentacije Srbije posle osvajanja zlate medalje u Tokiju proteklo je bez treninga. A, razlog je poražavajuć: reprezentativce Srbije sačekala je hladna voda na bazenu “Milan Gale Muškatirović”. Dejanu Saviću ništa drugo nije preostalo nego da otkaže trening.

Želeo je selektor Srbije da iskoristi nekoliko dana pauze posle zgusnutog rasporeda i okupi potencijalne reprezentativce. Uputio je pozive na 28 adresa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sazvao dvodnevno okupljanje na Dorćolu, ali prvi jutarnji trening, koji je trebalo da se održi u balonu, protekao je bez uskakanja vaterpolista u bazen.

Dejan Savić je zbog hladne vode bio primoran da raspusti reprezentativce, a večernji trening zakazao je na zatvorenom bazenu unutar kompleksa na Dorćolu. Hladan tuš u vidu hladnog bazena na prvom okupljanju razbesneo je selektora Srbije.

Ne mogu da verujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i doneo odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Verovao sam da će na vreme sve biti obezbeđeno ali od toga ništa nije bilo”, rekao je Dejan Savić za Sportski Žurnal.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.