Olimpijske medalje stigle u Niš

Izvor: RadioCity.rs, 25.Avg.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijske medalje stigle u Niš

Niške olimpijce, vaterpolistu Savu Ranđelovića, košarkaša Stefana Jovića, atletičara Nenada Filipovića, trenera košarkašica Dragana Ratkovića i džudo trenera Nikolu Miloševića dočekalo je ispred Gradske kuće oko hiljadu sugrađana.
Naš zlatni vaterpolista Sava Ranđelović kaže da će tek kada se odmori moći da poveruje da je srpska reprezentacija prva na Olimpijadi.
„Stvarno je neverovatan uspeh osvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Olimpijsko zlato. To je san svakog sportiste, a nama se ostvario. Presrećan sam i živim svoje snove trenutno. Navikao sam da izlazim pred ljude koji dođu da nas pozdrave ispred Skupštine u Beogradu, a ovde prvi put, pred domaćima, velika je euforija i tenzija, ali sam stvarno presrećan“, rekao je Sava za City radio.

Inače, niški sportisti koji su se takmičili na Olimpijskim igrama u Brazilu biće nagrađeni sa po 50 hiljada dinara od Grada, za postignuti uspeh u Riju. Takođe, Stefana, Savu i Nenada, koji su ujedno i žitelji Gradske opštine Medijana, nagradiće za osvojene medalje sa po 200 hiljada dinara rukovodstvo ove opštine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.