Olimpijska viza dodatni motiv da budemo još bolji

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 22:24

"Olimpijska viza dodatni motiv da budemo još bolji"

Vaterpolisti Crne Gore u utorak od 14 sati igraju protiv Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Dohi.

Ekipa Vladimira Gojković za rivala ima aktuelnog šampiona Evrope, a plasmanom među osam najboljih selekcija sveta izborila je i olimpijsku vizu za Pariz.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da možemo samo da dobijemo mnogo od ove utakmice i želeo bih da do kraja susreta izdržimo, budemo u egalu i da probamo da napravimo iznenađenje. Nije teško spremati se za njih - jednostvano morate da budete fokusirani 32 minuta i moramo da budemo blizu našeg maksimuma sa svih 13 igrača koji budu u protokolu", rekao je Gojković.

Crnogorski selektor prokomentarisao je i odlazak na Igre u Parizu, pošto će "ajkule" peti put u istroiji biti učesnici najveće sportke smotre na svetu.

"Po mom mišljenju veliki uspeh - za crnogorski vaterpolo i crnogorski sport. Vaterpolo peti put zaredom ide na Olimpijske igre i mislim da je to iz sredine u kojoj smo zaista veliko ostvarenje. Moram da im čestitam ponovo, ogroman je stres kad se dva meseca spremate za jedno tekmičenje, a mi smo to sada u manje od mesec radili za dva. Srećni smo i sve to može da bude samo dodatni impuls u njihovim karijerama i motiv da budu još bolji", poručio je Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crnogorci eliminisani u četvrtfinalu SP

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 16:21

Vaterpolisti Crne Gore eliminisani su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Dohi..."Ajkule" je zaustavila dominantna selekcija Španije sa 15:12...Nakon neizvesnog prvog poluvremena (8:7), "Crvena furija" je Crnu Goru "potopila" impresivnom igrom u trećoj četvrtini – 5:0...Španci u polufinalu SP...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.