Odložen slalom i nastup Ignjatovićeve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen slalom i nastup Ignjatovićeve

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, danas je odloženo takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović.

Snažan vetar, koji je dostizao brzinu i do 90 kilometara na sat, odložio je program za petak, kada bi trebalo prva trka da se vozi u dva sata iza ponoći, a druga od 05.15 po srednjeevropskom vremenu.

Ignjatović će u noći između srede i četvrtka izaći na stazu u veleslalomu, prva trka u dva sata, druga u 05.45.

U spustu će se od 03.30 takmičiti Marko Vukićević i Marko Stevović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZOI: Odložen slalom i nastup Ignjatovićeve

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2018

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, zbog loših vremenskih uslova, odloženo je takmičenje u slalomu za skijašice, pa je odložen nastup i srpske reprezentativke Nevene Ignjatović...Snažan vetar, koji je dostizao brzinu i do 90 kilometara na sat, odložio je program za petak, kada bi trebalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.