Odbojkašice počele pripreme za Rio i GP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice počele pripreme za Rio i GP

Seniorke Srbije će u ovoj godini igrati šesti put u FIVB Gran Priju i treći put na Olimpijskim igrama.

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, na pripreme je pozvao 24 igračice. On je najavio da će seniorke 12. maja otputovati u Bar, u Crnu Goru, na dvonedeljne pripreme.

Odbojkašice naše zemlje će na Olimpijskim igrama nastupiti treći put uzastopno. Pored Srbije, plasman na OI u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rio de Žaneiru do sada su izborili Brazil, Kina, Rusija, Argentina, SAD i Kamerun.

Na spisku su:

Teničari: Maja Ognjenović, Bojana Živković, Danica Radenković, Slađana Mirković

Korektori: Marta Drpa, Jovana Brakočević, Ana Bjelica, Tijana Bošković, Sanja Malagurski

Libera: Silvija Popović, Suzana Ćebić

Blokeri: Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stefanović, Maja Savić, Mina Popović

Primači: Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tijana Maleđević, Bjanka Buša, Ivana Đerisilo, Jovana Vesović, Ljiljana Ranković

Seniorke Srbije će na Gran Priju 2016. igrati u B grupi I vikenda I divizije u Rio de Žaneiru (9 – 12. jun) sa Brazlom, Japanom i Italijom, zatim u okviru II vikenda u D grupi, u Makau sa Kinom, Brazilom i Belgijom, i u okviru III vikenda u I grupi u Kjotou sa Japanom, Rusijom i Tajlandom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.