Odbojkašice Srbije pobedile Južnu Koreju

Izvor: Beta, 02.Avg.2021, 03:32

Odbojkašice Srbije pobedile Južnu Koreju

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Južnu Koreju sa 3:0 u setovima (25:18, 25:17, 25:15), u utakmici petog kola Grupe A na Olimpijskim igrama u Tokiju.Srbiju su predvodile Tijana Bošković sa 13 i Milena Rašić sa 12 poena. Bojana Milenković dodala je devet poena, a Bjanka Buša i Mina Popović po osam poena.U ekipi Južne Koreje najefikasnija je bila Jon Kung Kim sa devet poena, a Su Ji Kim postigla je šest poena.Srbija sada ima četiri pobede i poraz, a Južna Koreja tri pobede i dva poraza. Obe ekipe plasirale su se u četvrfinale i sada čekaju protivnike.Neporaženi Brazil kasnije igra protiv Kenije.U četvrtfinalu će igrati pobednici grupa sa četvrtoplasiranim selekcijama iz druge grupe, dok će preostala dva para drugoplasiranih i trećeplasiranih biti odredjena žrebom.Četvrtfinalne utakmice na programu su u sredu 4. avgusta.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI: Odbojkašice Srbije pobedile Južnu Koreju

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2021

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Južnu Koreju sa 3:0 u setovima (25:18, 25:17, 25:15), u utakmici petog kola Grupe A na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.