Obradovićev spisak za kvalifikacije – povratak Andree Lekić

Izvor: RTS, 20.Feb.2020, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradovićev spisak za kvalifikacije – povratak Andree Lekić

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović saopštio je širi spisak igračica na koje računa za predstojeće olimpijske kvalifikacije, kao i za mečeve kvalifikacija za EP 2020.
Rukometašice Srbije igraće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Igre u mađarskom Đeru od 20. do 22. marta sa selekcijama domaćina, Rusije i Kazahstana, a odmah potom čeka ih i dvomeč sa Ruskinjama u kvalifikacijama za EVRO 2020.

Na spisku je 28 igračica:
Golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Kristina Graovac, Marina Pantić;
Leva krila: Sanja Radosavljević, Timea Milošević, Milica Rančić;
Pivoti: Slađana Pop-Lazić, Dragana Cvijić, Jovana Milojević, Jelena Agbaba;
Desna krila: Željka Nikolić, Ana Kojić, Jovana Bogojević;
Bekovi: Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Jovana Kovačević, Jovana Jovović, Kristina Liščević, Andrea Lekić, Aleksandra Vukajlović, Ivana Mitrović, Jelena Lavko, Dijana Števin, Anđela Janjušević, Marija Agbaba i Jelena Terzić.
Na spisku selektora našla se i Andra Lekić, koja je propustila Svetsko prvenstvo zbog povrede bubne opne.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.