Izvor: RTS, 01.Mar.2021, 19:16

Obradović saopštio spisak za kvalifikacioni turnir u Đeru

Selektor ženske rrukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje računa na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji će se od 19. do 21. marta održati u mađarskom Đeru.
Nacionalni tim imaće priliku da se bori za dva mesta koja vode u Tokio sa selekcijama Rusije, Mađarske i Kazahstana.

Poslednji put kada su se rukometašice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << našle na najvećoj sportskoj smotri bilo je u Seulu 1988. godine.
Na spisku su:
Golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Kristina Graovac
Leva krila: Sanja Radosavljević, Dijana Radojević, Timea Milošević
Pivoti: Dragana Cvijić, Jovana Milojević, Jelena Agbaba
Desna krila: Katarina Krpež-Šlezak, Željka Nikolić, Ana Kojić
Bekovi: Jovana Stoiljković, Jelena Trifunović, Jovana Jovović, Marija Obradović, Andrea Lekić, Jovana Kovačević, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Anđela Janjušević i Marina Dmitrović.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rukometašice kreću po plasman na OI, prvi put posle 33 godine

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 11:41

Selektor ženske reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, objavio je spisak igračica na koje računa na kvalifikacionom turniru za Olimpijske Igre...Turnir se igra od 19. do 21. marta održati u mađarskom Đeru...Nacionalni tim imaće priliku da se bori za dva mesta koja vode u Tokio sa selekcijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.