OVA JE PREVAZIŠLA SVE DO SADA! Olimpijska šampionka umanjuje Novakove rezultate zbog njegovog tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 18:45

OVA JE PREVAZIŠLA SVE DO SADA! Olimpijska šampionka umanjuje Novakove rezultate zbog njegovog tela

Ovo je čak smešno i pročitati.

Aktuelna osvajačica zlatne medalje u karlingu na Zimskom olimpijskim igrama u Pekingu, Iv Muirhed, saopštila je da Novak Đoković ipak nije najbolji teniser u istoriji.

Ona je napisala autorski tekst u kojem je objasnila zbog čega Đoković nije najbolji u istoriji belog sporta.

- Fenomenalno je dostignuće osvojiti 23 GS. To bi bio slučaj i da je to učinjeno u bilo kojoj eri. Ali to što je dostigao taj broj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok su druge dve legende istovremeno osvajale veliki broj Grend slem titula, ga čini još posebnim - počela je Iv o Đokoviću, pa nastavila:

- Međutim, to ga ne čini najvećim svih vremena. Ustvari, to ga čak ne čini najvećim u poslednjoj deceniji ili tako nešto. Živimo u eri kada su ljudi nametnuli sportistima te GOAT titule. Zaista, to je besmislena debata.

Iv se složila sa Vilanderom koji je poručio da je Novak više BOAT, a ne GOAT!

- Tenis u vreme Đokovića, Federera i Nadala je savršen primer za to. Nijedan od njih nije dostigao vrhunac na potpuno istoj tački. Federer je bio u najboljem izdanju pre nego što je Đoković dostigao svoj vrhunac, to je sigurno. I nema sumnje da je Đokovićevo telo građeno bolje od druge dvojice da bi se izbegle povrede i pružila igra na svim terenima. Njegova fleksibilnost i izdržljivost su neverovatni.

- Sviđa mi se način na koji je Mats Vilander formulisao debatu. Drago mu je da Đokovića zove BOAT (najbolji svih vremena), a ne GOAT (najveći svih vremena). Tako bi trebalo da bude. Statistika je van rasprave. Ako si na vrhu, onda si na vrhu. Ali biti "najveći", to je mnogo subjektivnije - napisala je Muirhedova između ostalog.

Sada, po njenoj priči, Đoković treba da bude "kriv" ili da se manje vrednuje jer je uspeo svoje telo da prilagodi svim izazovima. Kao da za to nije bilo potrebno mnogo odricanja, mentalnog i fizičkog napora.

Šta sve još neće izmisliti, samo kako se ne bi pomirili sa istinom!
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.