ONA je zatvorila Olimpijske igre (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA je zatvorila Olimpijske igre (FOTO)

Lepoticu koja je otvorila Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, Žizel Bundšen, znaju svi. Međutim, mnogi ne znaju ko je seksi manekenka koja je zatvorila Igre, ali sigurni smo da će je zapamtiti posle onakvog nastupa...

Manekenka Izabel Gular (31) je na zatvaranju Olimpijskih igara mamila muške uzdahe kada se pojavila u karnevalskom kostimu koji je poprilično otkrivao njeno izvajano telo. Lepotica je ovom prilikom igrala sambu sa poznatim samba plesačem Renatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sorisom, a na Instagramu je pokazala i kako se bori protiv treme pred početak zatvaranja:

Finding a way to relieve the anxiety minutes before the show ... Why not some squats .... #BodyByIza can't stopEncontrei uma forma de aliviar tamanha ansiedade minutos antes do show... Porque não alguns agachamentos ... #BodyByIza nunca para #rio2016 #olympics #closingceremony #backstage #fun #goodtimes

A video posted by Izabel Goulart (@iza_goulart) on Aug 21, 2016 at 8:46pm PDT

 Izabel je inače deo ekipe Viktorijinih anđela još od 2005. godine, a kaže da je uživala u tome što je bila "deo magije" na zatvaranju Olimpijskih igara. Sigurni smo da su uživali i svi koji su gledali!
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.