OLIMPIJSKI ČAS U VRBASU: Milica Starović videla buduće šampione

Izvor: Kurir, 18.Sep.2015, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIMPIJSKI ČAS U VRBASU: Milica Starović videla buduće šampione

Ona je svečano je otvorila čas i naglasila pozitivnu energiju kojom je okružena u Vrbasu

Na centralnom gradskom trgu ispred zgrade Opštine Vrbas održan je Olimpijski čas, a s mališanima se družila naša kajakašica Milica Starović.

Predsednik Opštine Bratislav Kažić poželeo je svima dobrodošlicu i pozdravio učesnike manifestacije Olimpijski čas.

- Želim da zahvalim Milici Starović, koja je odvojila vreme i došla da bude naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gost i da s decom malo priča i provede vreme. Takođe, zahvalio bih i Olimpijskom komitetu Srbije, koji je u opštini Vrbas prepoznao gde je potrebno da se održi Olimpijski čas. Vrbas je grad sporta, u kojem imamo olimpijskog šampiona, svetske šampione i osvajače medalja s evropskih takmičenja. Vrbas je mesto gde deca danas treba da nauče o olimpijskim igrama, olimpijskom duhu, svim načelima olimpizma, da nauče da poštuju različitosti i da se bave sportom jer to je najbolje za njih - rekao je Kažić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.