OKS: Divac ostaje do kraja mandata, do 2017. godine

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Mar.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKS: Divac ostaje do kraja mandata, do 2017. godine

U medijima u Srbiji pojavila se informacija o povlačenju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Vlada Divca sa te funkcije.
(FOTO: N. Negovanović)
Olimpijski komitet Srbije oglasio se saopštenjem, u želji da istakne da Divac ni jednom mediju nije izjavio da napušta ili se povlači sa mesta predsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Saopštenje Vam prenosimo u celosti:
„Predsedniku Divcu mandat ističe u godini posle Olimpijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igara u Rio de Žaneiru 2016, a ne naredne godine, kako se moglo pročitati u pojedinim medijima.
Gospodin Vlade Divac nema nameru da napušta mesto Predsednika Olimpijskog komiteta Srbije pre završetka svog mandata, posebno imajući u vidu činjenicu da, pored funkcije koju obavlja u nacionalnoj olimpijskoj kući, gospodin Divac ima značajne funkcije u međunarodnim sportskim forumima.
Predsednik Divac je član Izvršnog saveta Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta, kao i član različitih komisija i radnih tela Međunarodnog olimpijskog komiteta i Evropskih olimpijskih komiteta i jasno je njegovo opredeljenje da na ovim funkcijama ostane do kraja svog mandata.”
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OKS: Divac ne ide nigde!

Izvor: RTS, 22.Mar.2014

Vlade Divac nema nameru da napušta poziciju predsednika Olimpijskog komiteta Srbije pre završetka mandata, saopštila je ta organizacija. Divcu mandat ističe u godini nakon Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016, a ne naredne godine, kako se moglo pročitati u pojedinim medijima...Olimpijski komitet...

Nastavak na RTS...

OKS demantuje: Divac ne napušta Olimpijski komitet

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2014

Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, istakao je da ne napušta tu funkciju, kao i da mu mandat ne ističe sledeće nego u godini posle Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima od strane OKSa-a.

Nastavak na Sportal.rs...

OKS: Divac nema nameru da ode!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2014, 13:03

Olimpijski komitet Srbije podseća da predsednik te organizacije ostaje na funkciji do kraja Igara u Rio de Žaneiru 2016...Vlade Divac  ..Olimpijski komitet Srbije demantovao je pisanje pojedinih medija da predsednik te organizacije Vlade Divac odlazi sa funkcije sledeće godine..."Zarad potpunog i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.