OK Hrvatske osudio Mamićev ispad

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2013, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Hrvatske osudio Mamićev ispad

Hrvatski olimpijski odbor osudio je istup izvršnog predsednika Dinama Zdravka Mamića, istakavši da se njegove izjave kose sa svim načelima Olimpijske povelje.
(FOTO: Piksel)
Sadržaj, ton i način njegovih izjava neprihvatljivi su i potpuno neprimereni u svakom civilizovanom društvu. Oni se kose sa svim načelima Olimpijske povelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i treba ih najoštrije osuditi. HOO podržava sve napore Ministarstva nauke, obrazovanja i sporta usmerene ka boljitku hrvatskog sporta – stoji u saopštenju nacionalnog olimpijskog odbora.
Mamić je ranije danas optužio ministra sporta u vladi Hrvatske Željka Jovanovića da „mrzi sve što je hrvatsko” i dodao da ne može Srbin da vodi najvažniji resor u toj zemlji.
Ovaj istup izvršnog predsednika Dinama osudili su hrvatski predsednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović, kao i brojni državni i sportski zvaničnici.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šuker javno izribao Mamića

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2013, 21:41

  Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je da je član Izvršnog odbora te organizacije i predsednik Dinama Zdravko Mamić napadom na ministra sporta Željka Jovanovića grubo pogrešio i naneo veliku štetu fudbalu. "Zdravko Mamić u svom temperamentu i nažalost, sada već...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.