ODBOJKAŠICE NA PALAMA: Na Gividetijevom spisku 17 igračica

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 22:59

ODBOJKAŠICE NA PALAMA: Na Gividetijevom spisku 17 igračica

Pripreme za EP i kvalifikacije za Olimpijske igre.

Najbolje obojkašice Srbije stigle su na Pale gde će do 28. jula obaviti osnovni deo priprema za ovogodišnje Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre 2024. godine. Pripreme će se obavljati u Sportsko-poslovnom centru "Peki".

Na spisku selektora ženske seniorske reprezentacije Srbije Đovanija Gvidetija nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se 17 odbojkašica:

Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Drča i Ana Jakšić,

Korektori: Tijana Bošković i Ana Bjelica, libera Teodora Pušić i Aleksandra Jegdić.

Blokeri:  Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić i Hena Kurtagić, a

Primači: Bjanka Buša, Sara Lozo, Katarina Lazović, Aleksandra Uzelac, Mina Mijatović i Jovana Cvetković.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije, koja je akutelni prvak sveta, vicešamion Evrope i nosilac bronzane medalje sa Olimpijskih igara 2021. godine, četvrti put dolazi na pripreme na Pale.

Evropsko prvenstvo biće održano od 15. avgusta do 3. septembra u Belgiji, Nemačkoj, Italiji i Estoniji, a odbojkašice Srbije igraće u "A" grupi u Gentu sa Belgijom, Slovenijom, Poljskom, Ukrajinom i Mađarskom.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre 2024. godine biće održan od 16. do 24. septembra u Kini.

Odbojkašice Srbije igraće u grupi "A" sa Kinom, Dominikanskom Republikom, Holandijom, Kanadom, Češkom, Meksikom i Ukrajinom.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.