Nove restrikcije u Kini pred Olimpijske igre

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2022, 13:11

Nove restrikcije u Kini pred Olimpijske igre

Gradske vlasti Pekinga uvele su u nedelju, 23. januara, nove mjere za suzbijanje epidemije COVID-19 jer se u kineskoj prijestonici neprestano pojavljuju novi lokalni slučajevi ovog oboljenja, u trenutku kada je do početka Zimskih olimpijskih igara ostalo manje od dvije sedmice. Prema podacima Nacionalne komisije za zdravlje, u protekla 24 časa devet zaraženih registrovano je u Pekingu, od kojih šest u naselju Fengtaj. Lokalne vlasti saopštile su da je od mještana "rizičnih...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripreme za OI: Masovna testiranja, zabrana napuštanja grada

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2022

Ostalo je još 11 dana do početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, a tamošnje vlasti naredile su stanovnicima da se podvrgnu masovnom testiranju na koronavirus nakon što su kontrole poštovanja kovid protokola poslednjih dana dodatno zaoštrene.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.