Norvežanin osvojio zlato u sloupstajlu

Izvor: Beta, 18.Feb.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežanin osvojio zlato u sloupstajlu

Norveški takmičar Ejstejn Broten osvojio je danas zlatnu medalju u fristajl skijanju u disciplini sloupstajl na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.Broten je pobedio rezultatom od 95 poena, koliko je dobio u prvoj seriji.Amerikanac Nik Geper osvojio je srebro sa 93,60 poena iz poslednje treće serije, dok je Kanadjanin Aleks Beolje Maršan osvojio bronzu sa 92,40 poena, koliko je osvojio u drugoj seriji.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prvo zlato za Norvešku u fristajl skijanju

Izvor: B92, 18.Feb.2018

Norveški takmičar Ejstejn Broten osvojio je zlatnu medalju u fristajl skijanju u disciplini sloupstajl na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu...Broten je pobedio rezultatom od 95 poena, koliko je dobio u prvoj seriji...Amerikanac Nik Geper osvojio je srebro sa 93,60 poena iz poslednje treće serije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.