Nikola Rokvic sa cerkicom navijao za nase sportiste na Olimpijskim igrama

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rokvic sa cerkicom navijao za nase sportiste na Olimpijskim igrama

Među mnogima koji su sinoć pratili mečeve naših sportista u Rio de Žaneiru bio je i Nikola Rokvić koji je navijao u najslađem društvu.

Popularni pevač pre devet dana postao otac i trenutno se sa suprugom Bojanom Barović i ćerkicom Leonom nalazi u Los Anđelesu. Jasno je da on uživa u prvim danima očinstva, a sa mezimicom je juče pratio i Olimpijske igre.

- Čekamo našu Ivanu, pa Tijanu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i košarkaše. Do medalja - napisao je Nikola uz fotografiju.

Rokvić je pre nekoliko dana objavio i sliku na kojoj ćerkici čita knjigu pred spavanje, dok je Bojana sa pratiocima podelila prvi selfi sa Leonom.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.