Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2024, 16:42

"Nije strašno ako puknu šavovi, obriše se krv i idemo dalje": Veletić za Sportal pred meč za ostvarenje sna: Ne znam je l to iz Bijeljine neko uspeo

Malo ko se u svetu plemenite veštine nadao ovakvom razvijanju situaciju u Busto Arsiciju, ne samo jer će Srbija poslednjeg dana kvalifikacija imati četiri šanse za plasman na Olimpijske igre, već i zbog izdanja Dušana Veletića. Loš žreb doneo je težak put superteškašu, na pretposlednjem stepeniku savladao je favorizovanog Hrvata Luku Pratljačića, a samo još pobeda nad evropskim prvakom iz 2022. Nelvijem Tijafakom deli ga od olimpijske vize.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.