Nevena Ignjatović za RTS: Spremna sam za medalju u Pekingu

Izvor: RTS, 27.Feb.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Ignjatović za RTS: Spremna sam za medalju u Pekingu

Srbiju je na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu predstavljalo četvoro sportista. Najuspešnija naša takmičarka bila je Nevena Ignjatović, koja se danas vratila u Beograd.
Nevena Ignjatović je u sve tri trke na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plasman. Veleslalom i slalom je završila na 26. mestu, dok je u alpskoj kombinaciji, zauzimanjem 14. pozicije, postigla najbolji plasman za Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama svih vremena.

"Ovde je bilo teško da se ta razlika iz spusta nadomesti kroz slalom jer je slalom bio dosta kratak i onako dosta lak, to moram da kažem, ali eto, dala sam sve od sebe i mislim da sam sigurno mogla za neku poziciju bolje. Ja bih stvarno zahvalila celoj Srbiji, mojoj porodici, svim ljudima koji su navijali, bilo je puno pozitivnih komentara", rekla je Nevena.
U narednom olimpijskom ciklusu, do igara u Pekingu 2022. godine, od Nevene se mogu očekivati još bolji rezultati.
"Meni je negde i bio cilj da za Peking budem spremna za medalju, dosta njih me pita kad možemo da očekujemo medalju. Ne znam, možda sutra, možda na sledećim. U principu, ja sam na svom putu", istakla je Nevena.
Nevena Ignjatović je u Pjongčangu treći put učestvovala na Zimskim olimpijskim igrama.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.