Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuspešnija škola u Pirotu nagrađena sportskom opremom

PIROT

Na gradskom trgu u Pirotu održan je olimpijski trening za učenike osnovnih škola koji su se oprobali u atletici, rukometu, košarci, odbojci i kvizu znanja o sportu i olimpijskim vrednostima. Deca, predvođena iskusnim trenerima, nadmetala su se u sportu i znanju i na taj način prikupljala poene za svoje škole. Vojvođanska banka je ovom prilikom sportskom opremom i rekvizitima u vrednosti od 120.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dinara nagradila Osnovnu Školu „8. septembar“ čiji đaci su pokazali najbolje rezultate. Treći Olimpijski trening organizovali su Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka, zvanična banka olimpijskog tima Srbije.

„Ponosni smo što negujemo sportske vrednosti i to skoro dve decenije od kada smo partner Olimpijskog komiteta Srbije. Već peti olimpijski ciklus zaredom podržavamo naše olimpijce, unapređujući uslove koji su im neophodni kako bi vredno trenirali i sigurno koračali ka uspehu. Naša želja je i da školarce edukujemo o olimpijskim vrednostima i osnovnim pravilima sportske igre, ali i da unapredimo uslove u školama za bavljenje fizičkom aktivnošću“, rekao je je Ivan Kostić, direktor Vojvođanske banke OTP Group za region Istočne i Južne Srbije.

btr

„Pirot je grad koji pruža veliku podršku sportu i sportskim aktivnostima. Za naše najmlađe je veoma važno da se razvijaju na pravilan način i bave sportom od ranog uzrasta. Zato bih želeo da se zahvalim Vojvođanskoj banci i Olimpijskom komitetu Srbije što su najmlađima iz našeg grada, ali i drugih gradova Srbije, omogućili takvu priliku“, rekao je pored ostalog pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu, Bojan Ranđelović.

Cilj Olimpijskog komiteta Srbije i Vojvođanske banke jeste da „Olimpijski trening sa Vojvođanskom bankom“, nakon Niša, Kikinde i Pirota bude organizovan i u drugim gradovima širom zemlje. Ideja je, takođe, da se što veći broj dece uključi u sportske aktivnosti i tako postane deo globalne porodice sporta, zdravlja i lepote.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.