Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAVIJAMO ZA KOMŠIJE: Budimpešta aplicirala za domaćina OI 2024. godine!

Olimpijski komitet Mađarske zvanično je aplicirao za domaćina Olimpijskih igara, koje bi se 2024. godine održale u Budimpešti.

Pred našim severnim komšijama je težak zadatak ako se zna da su pored Budimpešte za organizaciju aplicirali i Pariz, Boston, Rim i Hamburg.
- Grad Budimpešta i Mađarski olimpijski komitet žele da participiraju u nadmetanju, kako bi dobili pravo organizacije – saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je OK Mađarske.
Kao glavni adut, Mađari podsećaju MOK da je njihova nacija jedna među deset najuspešnijih u istoriji olimpijskih igara, po broju osvojenih medalja, koja do sada nije organizovala Igre.
Olimpijske igre 2016. godine održaće se u Rio de Žaneiru, a sledeće 2020. godine biće u Tokiju po drugi put u istoriji.
The post NAVIJAMO ZA KOMŠIJE: Budimpešta aplicirala za domaćina OI 2024. godine! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.