Izvor: Danas, 06.Feb.2022, 09:59

Muški spust u Pekingu 2022 odložen za ponedeljak u 5 časova ujutru

Trka muškog spusta u alpskom skijanju bila je zakazana jutros za 4 časa. Ipak, usled loših vremenskih uslova, a prvenstveno zbog jakog vetra na stazi, ova trka biće održana u ponedeljak od 5 sati ujutru. Marko Vukićević na ovaj način nije imao mogućnost da danas debituje na ovim Zimskim olimpijskim igrama, već će to uraditi sutra.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kada nastupa Vukićević

Izvor: B92, 06.Feb.2022

Trka muškog spusta u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu odložena je za ponedeljak od pet sati po srpskom vremenu zbog jakog vetra...Na startu trke biće i srpski reprezentativac Marko Vukićević, koji će nastupiti kao 33..."Danas je nažalost trajalo dugo dok su doneli odluku,...

Nastavak na B92...

Vukićević bez plasmana, zlato za Fojca u spustu

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 08:52

Srpski skijaš Marko Vukićević nije uspeo da završi trku spusta, prvu disciplinu u alpskom skijanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.