Mislim da će ovo dugo da boli

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mislim da će ovo dugo da boli"

Odbojkaš Srbije Nikola Jovović je rekao da je srpski tim imao veliki pritisak pred kvalifikacije za Olimpijske igre.

Izabranici selektora Slobodana Kovača, iako vladajući evropski šampioni, neće igrati u Tokiju, pošto nisu obezbedili tu poziciju na turniru odigranom u Berlinu.

"Mislim da će ovo dugo da boli... Nikako da uradimo to što želimo. Možda da prestanemo da razmišljamo o Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrama kao cilju, već da igramo takmičenje po takmičenje...", naveo je Jovović.

On je istakao da će možda na taj način ekipa da se oslobodi pritiska.

"Ovo što smo prikazali stvarno nije bilo najbolje od nas. Mislio sam da ćemo biti spremniji. Propustili smo veliku šansu", rekao je Jovović.

U poslednjem kolu srpski tim je morao da pobedi Bugarsku sa najmanje 3:1 da bi se plasirao na OI, ali nije uspeo to, već je čak i izgubio od suseda.



"Bugare smo pobedili 15 puta... A sada su nas razvalili...
", konstatovao je Jovović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.