Mišel Obama trenirala sa američkim olimpijcima (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišel Obama trenirala sa američkim olimpijcima (video)

Prva dama SAD vežbala je danas mačevanje sa olimpijcem Ibtihajem Muhamedom i trenirala sa ženskom košarkaškom reprezentacijom SAD na Tajms skveru u Njujorku, gde je obeleženo 100 dana do početka Olimpijskih igra u Rio de Žaneiru.

Uz stotine američkih sportista, Mišel Obama je najavila progam Olimpijskog komiteta SAD i nacionalnih saveza da se mladima predstave razni sportovi.

Ona se podsetila da je kao mala gledala kako se susedi u Čikagu okupljaju oko televizora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi gledali takmičenje na Olimpijskim igrama, kao i da je pravila improvizovane prepreke za vežbe i trčanje.

Do početka Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru ostalo je još 100 dana.

With only #100DaysToGo, Olympic spirit is in the air. The #Rio2016 Games are closer than ever! #RoadToRiohttps://t.co/UAMvrNaOhf

— Rio 2016 (@Rio2016_en) April 27, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.