Milica Mandić se takmiči prvog dana turnira u Bahreinu

Izvor: Blic, 28.Mar.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Mandić se takmiči prvog dana turnira u Bahreinu

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić učestvovaće u petak na međunarodnom turniru G1 kategorije u Bahreinu, najavio je njen klub, beogradski Galeb.

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Meksiku ovog leta Mandićeva će se takmičiti u kategoriji do 73 kilograma, kako bi sakupila što više poena na svetskoj listi i obezbedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto nosioca na planetarnom šampionatu.

Srpska šampionka i trener Dragan Jović trenutno su u Manami, gde su imali zajednički trening sa jednim ondašnjim klubom, ali i sa još nekim borcima koji su u međuvremenu stigli na turnir.

"Milica se bori prvog takmicarskog dana, žreb još nije poznat. Poslednjih nedelja smo intenzivno radili na nekim novim tehnikama i probaćemo na ovom turniru kako to funkcioniše. Prvi put smo na ovde i nadamo se visokom plasmanu", rekao je Jović.

Već narednog vikenda Mandićeva sa ekipom Galeba odlazi na turnir u Belgiju, a zatim na otvoreno prvenstvo Španije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica Mandić u Bahreinu skuplja bodove za SP

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2013

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić učestvovaće u petak na međunarodnom turniru G1 kategorije u Bahreinu, najavio je njen klub, beogradski Galeb.. (FOTO: N. Negovanović). U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Meksiku ovog leta Mandićeva će se takmičiti u kategoriji do 73 kilograma,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.