Memorijalni turnir Dušan Božanić -Tredža u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memorijalni turnir "Dušan Božanić -Tredža" u Novom Sadu

U Novom Sadu održava se turnir u znak sećanja na Dušana Božanića popularnog "Tredžu", najuspešnijeg bokserskog trenera u Jugoslaviji čiji su bokseri osvajali olimpijske, svetske i evropske medalje. Na ovogodišnjem turniru učestvovaće bokseri iz Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

"Sećanja na našeg "Tredžu" ne mogu izbledeti jer je pre svega bio dobar čovek, smiren, i maksimalno korektan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ovim ne dozvoljavamo da sećanja na njega izblede i na njegove rezultate radeći pre svega u Bokserskom klubu Vojvodina a kasnije i Bokserskom klubu "Novi Sad". Ovo će biti prilika da se tradicionalno okupimo svi koji smo sa njim delili sudbinu takmičara kao i oni kojima je bio trener. Ove godine je planirano petnaest mečeva i verujem da će publika uživati u odličnom boksu", kaže legendarni šampion Tadija Kačar, prvi čovek Bokserskog kluba "Novi Sad" koji je i osnivač i organizator ovog memorijala.

Turnir će biti održan u subotu u Bokserskoj sali Sportskog i poslovnog centra Vojvodina od 12 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.