MaxBet TIP: Borba za Igre

Izvor: MVP.rs, 04.Jul.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Borba za Igre

Danas je nova šansa za zaradu.

U ponedeljak počinju Olimpijski kvalifikacioni turniri, što znači da ćemo u narednim danima imati konstantnu zanimaciju u vidu klađenja na košarkaške utakmice. "MaxBet" će se, kao i uvek, potruditi da izbaci bogatu ponudu, a danas je tu, pored šest utakmica, specijal sa devet igrača.

Ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << smo mi birali:

NIKOLA KALINIĆ 6.5+ (kvota 1.90)

U nedostatku igrača na poziciji krilnog centra, Nikola Kalinić će deo vremena provoditi i na ovoj poziciji, pa bi trebalo očekivati da igra preko 30 minuta. Za to vreme će sigurno imati priliku da pogodi više od tri puta iz igre i tako nas obraduje.

BOGDAN BOGDANOVIĆ 12.5- (kvota 1.95)

Mladi bek je u prethodnim akcijama reprezentacije uvek bio važan igrač, ali nije bio jedan od onih koji konstantno pune koš rivala. Sigurno je da će imati veliku minutažu, ali se od njega očekuje da radi mnogo stvari na terenu, ne samo da ubacuje poene.

MIROSLAV RADULJICA 12.5+ (kvota 1.85)

Prvi centar Orlova bi trebalo da bude jedan od oslonaca tima na turniru koji sledi, pa samim tim i u prvom meču.

Od 10 juna do 10. jula svi "MaxBet" igrači, koji to žele, biće učesnici velike "FREEBET promocije". Svake nedelje, posle velikog i malog kola, proglašavaćemo igrače koji su imali najbolje cashback kvote u datom kolu.

Igrač s najboljom cashback kvotom na poklon dobija "MaxBet" majicu i 10.000 freebet bodova. Igrač sa drugom po redu cashback kvotom dobija 3.000 freebet bodova. Trećeplasirani igrač dobija 1.000 freebet bodova.

Više o uslovima za cashback pročitajte ovde.

Kao i do sada, svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Srećno svima!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.