Marjanović i Šljukić obezbedili vizu za Rio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović i Šljukić obezbedili vizu za Rio

Reprezentativci Srbije u veslanju Marko Marjanović i Andrija Šljukić izborili su pravo učešća na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u disciplini dubl skul, pošto su danas zauzeli drugo mesto u finalu kvalifikacione regate, koja je održana u Lucernu.

Marjanović i Šljukić su se tako pridružili našem dvojcu bez kormilara Miloš Vasić - Nenad Beđik, koji su olimpijsku vizu obezbedili na prošlogošnjem svetskom prvenstvu.

U današnjem finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marjanović i Šljukić su s vremenom 6:16,13 zauzeli drugo mesto i tako uz prvoplasirane Norvežane Olafa Tuftea i Kjetila Borka (6:14,04) uspeli da preskoči poslednji stepenik na putu za Rio.

Srbija do sada na Olimpijskim igrama nije imala predstavnike u ovoj disciplini, a pre 32 godine Mile Stanulov i Zoran Pančić su, kao reprezentativci Jugoslavije, osvojili bronzanu medalju u Los Anđelesu.

Marjanović i Šljukić su 80. i 81. član olimpijskog tima Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija - 81: Marjanović i Šljukić na OI u Riju

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016

Reprezentativci Srbije u veslanju Marko Marjanović i Andrija Šljukić izborili su pravi učešća na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u disciplini dubl skul, pošto su danas zauzeli drugo mesto u finalu kvalifikacione regate, koja je održana u Lucernu...Marjanović i Šljukić su se tako pridružili...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.