Maljković: Srbija ponosna na uspeh sportista na OI mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Srbija ponosna na uspeh sportista na OI mladih

Mladi srpski sportisti osvajanjem pet medalja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu napravili su istorijski uspeh, izjavio je danas predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

Maljković je podvukao da je Srbija ponosna na rezultate u Argentini i osvajače medalja Anju Crevar (srebro u plivanju), Nadicu Božanić (srebro - tekvondo), Ivanu Perović (bronza - karate) i bronzane strelce Mariju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Malić i Aleksu Mitrovića.

"Roditelji su "krivi" za dobre rezultate i lepo ponašanje naših takmičara u Buenos Ajresu. Ostvaren je najbolji rezultat u istoriji", rekao je Maljković po dočeku sportista na aerodromu Nikola Tesla.

Mladi srpski sportisti doputovali su danas iz Argentine letom preko Rima u Beograd, gde su dobili ovacije prijatelja i porodica.

"Olimpijski komitet Srbije se ponosi vama, siguran sam i cela zemlja čija će Vlada ulaganjem pokazati koliko veruje u vas. Vežbajte i dalje, nemojte da budete zadovoljni samo ovim medaljama, a oni koji ih nisu osvojili da ih napadnu sledeći put".

Osvajači medalja zahvalili su se OKS-u na podršci i poručili da im je bila čast što su na pravi način predstavljali Srbiju u Buenos Ajresu.

Naredne Igre mladih, četvrte po redu, održavaju se u Dakaru 2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maljković: Roditelji su "krivi" za istorijski uspeh na Igrama mladih

Izvor: B92, 20.Okt.2018

Mladi srpski sportisti osvajanjem pet medalja na OI mladih u Buenos Ajresu napravili su istorijski uspeh, izjavio je predsednik OKS Božidar Maljković...Maljković je podvukao da je Srbija ponosna na rezultate u Argentini i osvajače medalja Anju Crevar (srebro – plivanje), Nadicu Božanić (srebro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.