Majka se odrekla sina jer je tek 13. na Olimpijskim igrama

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka se "odrekla sina" jer je tek 13. na Olimpijskim igrama

To što je njen sin završio "tek" kao 13. na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju izuzetno je iznerviralo majku norveškog takmičara Martina Johnrsuda Sundbija.

Sundbi je u petak nastupio u kros kauntriju, u disciplini 15 kilometara "klasik", a trku je završio na 13. poziciji.

Iako se za medalje nadmetao čak 91 takmičar, Gro Juhnsrud Langsled, majka norveškog olimpijca, "odrekla" se svog sina tokom prenosa koji je pratila u jednom TV studiju:

"Najgori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << si Norvežanin! Treba da ideš kući. Ma, vidite vi samo ovo, nema nikakve šanse", rekla je razočarana majka, koja je na kraju ublažila svoj stav rečima "Nije on baš toliko loš kao što je ovaj nastup to pokazao. Ovo mu je najgora trka u 2014".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majka se "odrekla sina" jer je tek 13. na Olimpijskim igrama

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2014

To što je njen sin završio „tek“ kao 13. na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju izuzetno je iznerviralo majku norveškog takmičara Martina Johnrsuda Sundbija.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.