Mačković i Vasić pobedom u B finalu do olimpijske vize

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačković i Vasić pobedom u B finalu do olimpijske vize

Srpski dvojac u veslanju Martin Mačković i Miloš Vasić obezbedili su plasman na Olimpijske igre u Tokiju, posle pobede u B finalu na Svetskom prvenstvu u Austriji.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Oni su slavili rezultatom 6.33,91 ispred kanadskog čamca, kojeg su prestigli u samoj završnici.
Mačković i Vasić su takmičenje u Otenshajmu završili na ukupno sedmom mestu.
Bez vize za Tokio ostao je četverac u sastavu Igor Đerić, Veselin Savić, Nenad Beđik i Viktor Pivač zbog petog mesta u B finalu, a samo dva su izborila mesto na OI.
U nedelju, poslednjeg dana 49. šampionata sveta, u C finalu, za plasman od 13. do 18. mesta, nadmetaće se skifista Aleksandar Filipović (11.06) i nešto ranije jedini ženski čamac iz Srbije – Milica Slijepčević i Jovana Arsić u dubl skulu (10.56).
Njih, kao i četverac, očekuje još jedna prilika da se domognu olimpijske kvote. Za sve tri discipline se u dopunskim kvalifikacijama dogodine dele po dve vize.

The post Mačković i Vasić pobedom u B finalu do olimpijske vize appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.