Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOS: Tražimo rešenja, plivači neće ispaštati

Ministarstvo omladine i sporta saopštilo je u subotu da sportisti neće ispaštati zbog „nemara i neodgovornosti“ Plivačkog saveza Srbije (PSS) i ponovilo da svi, bez izuzetaka, moraju da poštuju zakon.

– Država, sa svoje strane, upravo suprotno od onoga što tvrdi rukovodstvo Saveza, želi i traži rešenja da se plivanju pomogne. Odgovorno tvrdimo da će se naši plivači naći na Olimpijskim igrama i da sportisti neće ispaštati, navodi se u saopštenju Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << omladine i sporta, prenosi agencija Beta.
Oni su još jednom ponovili da je PSS prekršio Zakon i da im je zbog toga ukinuto finansiranje.
– Ne znajući koje saopštenje rukovodstva Plivačkog saveza je relevantno, želimo da naglasimo da je ovakvo javno istupanje PS S najbolja potvrda u kojoj meri i koliko su ljudi koji rukovode tim savezom spremni na sve kako bi pokušali da opravdaju svoj nemar i neodgovornost, saopšteno je iz Ministarstva.
Plivački savez Srbije ranije u subotu nazvao je Udovičića „grobarom srpskog plivanja“, da bi nakon dva sata demantovao to saopštenje i izdao novo, u kom su pozvali Ministarstvo omladine i sporta na razgovor.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ministarstvo: ''Sportisti neće ispaštati!''

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2015, 03:11

Ministarstvo omladine i sporta saopštilo je da sportisti neće ispaštati zbog "nemara i neodgovornosti" Plivačkog saveza Srbije (PSS) i ponavljaju da svi, bez izuzetaka, moraju da poštuju zakon.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.