MI BISMO BILI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA UMESTO NJIH: Evo kako je DŽELAT Srbije prošao na premijeri u Japanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 08:50

MI BISMO BILI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA UMESTO NJIH: Evo kako je DŽELAT Srbije prošao na premijeri u Japanu

Meč prvog kola.

Košarkaška reprezentacija Italije pobedom je startovala na Olimpijskim igrama u Tokiju. Azuri su u prvom kolu savladali Nemačku rezultatom 92:82 (22:32, 21:14, 25:26, 24:10) i na najbolji način započeli učešće u Japanu.

Selekcija koja je zaustavila Srbiju na putu ka najvećem planetarnom sportskom spektaklu očajno je ušla u meč i dozvolila Pancerima da prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtinu reše u svoju korist sa čak 10 poena razlike (22:32).

Kako je vreme odmicalo, Italijani su topili prednost, da bi u poslednjoj deonici u potpunosti demonstrirali kvalitet i "oduvali" Nemce sa parketa.

Azure je do trijumfa vodio Simone Fontekio sa 20 poena, po dva manje dodali su Stefano Tonut i Danilo Galinari, dok su dvocifreni bili i Nikolo Meli sa 13, odnosno, Manion sa 10 koševa.

Pancerima nisu pomogla ni 24 poena najefikasnijeg igrača meča Loa, Bonga je ubacio 13, a Vagner i Obst po 12 koševa.

Nemačka naredni meč igra 28. jula protiv Nigerije (3.00), dok se Italija u derbiju grupe "B" sastaje sa Australijom (8.30).
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AZURI SE NE ŠALE: Košarkaši Italije savladali Nemačku na OI

Izvor: Kurir, 25.Jul.2021

Košarkaši Italije pobedili su danas na Olimpijskim igrama u Tokiju selekciju Nemačke sa 92:82 (22:32, 21:14, 25:26, 24:10), u meču prvog kola Grupe B.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.