Kristin Armstrong: Život piše romane

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristin Armstrong: Život piše romane

Treću uzastopnu zlatnu medalju osvojila je Kristin Armstrong na Olimpijskim igrama. Prvu je osvojila u Pekingu, drugu u Londonu, treću u Riju. U Brazilu je slavila sa 42 godine.

U pitanju je šampionka u biciklizmu, drumska trka, naravno. U karijeri je osvojila dve zlatne medalje, srebro i broznu na svetskim šampionatima.

Zlatu u Brazilu je sa suzama u očima posvetila sinu Lukasu Vilijamu Savoli. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ko zna možda je rođen naslednik koji će nastaviti stazama uspeha, jer je teško poverovati da će Kristin Armstrong u 46. godini učestvovati na Olimpijskim igrama u Japanu. S druge strane, borac je borac bez obzira na godine.

"Osećam se čudesno. Nisam očekivala medalju. Stigla sam u Brazil sa starom olimpijskom rečenicom važno je učestvovati. Dala sam sve od sebe. Kada sam videla da mogu do novog zlata dobila sam neku nadčovečansku snagu i prva prošla kroz cilj“ rekla je Krstin Armstrong i nastavila: "Da li ću učestvovati u Japanu. Moj odgovor u ovom trenutku je ne! Ali nikad, se ne zna život piše romane“.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.