Kolašinac bacio kuglu skoro 21 metar u Zagrebu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac bacio kuglu skoro 21 metar u Zagrebu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac učestvovao je na državnom prvenstvu Hrvatske, gde je bacao kuglu van konkurencije. Sjeničanin je imao sjajan rezultat od 20,96 metra, što je rezultat sa kojim bi naš as bio u konkurenciji za medalju na Olimpijskim igrama u Riju.

Pre četiri godine u Londonu Amerikanac Riz Hofa je uzeo bronzu sa samo dva centimetra boljim rezultatom - 20,98.

- Tehnički sam bio mnogo bolji nego u Amsterdamu, pa iako sam bacao iz punog treninga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspeo sam da pobedim. Tako da očekujem da ću potpuno biti spreman u Riju - rekao je Kolašinac.

Pobeda Kolasinca juce u Zagrebu sa daljinom od 20.96 metara! Poslednja provera pred Rio! pic.twitter.com/ihvSsopfzc
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kolašinac se dobro zagrejao za Rio

Izvor: Mondo, 31.Jul.2016

Srpski atletičar u Zagrebu bacio kuglu blizu 21 metar..Foto: Guliver/Getty Images/Ian Walton..Asmir Kolašinac je nakon obavljenih priprema u Sjenici, poslednju proveru trenutnih snaga pred polazak na Olimpijske igre u Riju imao u Zagrebu...On je na prvenstvu Hrvatske nastupao van konkurencije i zabeležio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.