Kalkulanti Hrvati u finalu: Barakude razbile ajkule

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalkulanti Hrvati u finalu: "Barakude" razbile "ajkule"

Izgleda su Hrvati dobro kalkulisali kada su izbegli Srbiju u četvrtfinalu. Šampion iz Londona 2012. godine slavio je protiv Crne Gore 12:8 u prvom polufinalnom meču Olimpijskih igara u Riju.

Od samog početka, "barakude" su nametnule ritam, povele 3:0. Crnogorci su se vratili sredinom druge četvrtine. Imale su "ajkule" priključak do poslednje četvrtine. Onda se razigrao Anđelo Šetka, koji je sa dva gola u finišu srušio sve nade Crnogoraca da mogu da igraju za zlato na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Olimpijskim igrama. Pokušao je selektor Crne Gore Gojković da promeni golmane. Šćepanovića je zamenio Radić, ali ništa nije pomoglo evropskom vicešampionu.

Najefikasniji je bio Andro Bušlje sa četiri pogotka, Anđelo Šetka dao je tri, a Luka Lončar dva. Crnogorce su predvodili Aleksandar Ivović i Darko Brguljan sa po tri gola.

U finalu, Hrvati će igrati sa boljim iz duela Italija - Srbija (četvrtak, 21.30). Nadamo se da će to biti "delfini". Biće to novi sudar svetova, a ovaj put Hrvatima je suđeno da moraju da pobede, verujemo Srbiju, ako žele zlato. Nema bežanja kao pre nekoliko dana, kada su kukavički poraženi od autsajdera Francuske kako ne bi dobili četu Dejana Savića u četvrtfinalu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.