KSS: Teodosić i Nedović spremni za Rio

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KSS: Teodosić i Nedović spremni za Rio

Miloš Teodosić istrčao je sa terena u finišu meča protiv Argentine, držeći se za prst desne, šuterske ruke, ali razloga za veliku brigu ipak nema.

Prema informacijama koje smo dobili od kolega iz Argentine, povreda nije ozbiljne prirored i Teo će biti spreman za start Olimpijskih igara. Najverovatnije će propusititi duel sa Hrvatima koji se igra u ponedeljak sa početkom u 23 časa.

Takođe, sa posebnom pažnjom se motri i stanje Nemanje Nedovića, koji zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bola u tetivi prethodnih dana nije mogao da se osloni na nogu. Ostaje nada da će Srbija u kompletnom sastavu uspeti da počne OLimpijske igre. Đorđević je rekao je da cilj osvajanje medalje, ali bez Nedovića I Teodosića to neće biti lako.

Ipak, poanvaljamo prema poslednjim informacijama dobijenih iz KSS Teodosić I Nedović će biti spremni za start Olimpijskih igara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đorđević: ''Duel sa Hrvatima više ne nosi toliki pritisak''

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević smatra da rivalitet sa Hrvatima više ne donosi sa sobom toliko veliki pritisak kao ranije...Reprezentaciju Srbije očekuje još jedna provera pred početak Olimpijskih igara. Protivnik našem timu će u ponedeljak od 23:00 po našem vremenu, biće Hrvatska...''Protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.