Izvor: Blic, 29.Jul.2021, 09:58

KAKVA LJUBAV, KAKAV PONOS! Verenik zlatne Milice Mandić trčao po aerodromu i pao joj u zagrljaj - SCENA ZA SUZE I ZA PAMĆENJE (VIDEO)

Osvajači medalja na Olimpijskim igrama za Srbiju, Milica Mandić, Tijana Bogdanović i Damir Mikec doputovali su danas u Beograd, a Milici je u zagrljaj prvi potrčao verenik Marko Đuričić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica Mandić: Najuspešnija srpska olimpijka

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Blago njoj, samo je izašla na tatami, dobila četiri borbe i otvorila bankovni račun za 70.000 evra od Vlade Srbije namenjenih svakom osvajaču zlatnog odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju, pomisliće neuki i zavidni, ali samo Milica Mandić, njen tekvondo guru i trener Dragan Jović, porodica,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.